Op woensdag 19 juni 2019 organiseert Gastouderbureau Kind aan Huis een informatieavond over zakelijkheid in de gastouderopvang.

Herken je dat? Dat je wel het juiste tarief weet, maar het niet altijd durft te vragen? Dat je eigen regels hebt binnen je opvang, maar het moeilijk vindt om het aan te geven bij de ouders? Of dat je vindt dat er eigenlijk te laat is afgemeld en je het zou willen declareren maar het toch niet doet?

Zou jij ook liever iets zakelijker wilt zijn? Het is tenslotte je werk en je doet het nog goed ook! Dan is het tijd voor een training om te leren hoe je zakelijker kunt zijn zonder je gevoel te verliezen. Dat je je boodschap zakelijker kunt brengen en staat voor wat je te bieden hebt.

In deze training gaan we in op hoe communicatie werkt en wat onbewuste processen met je doen. Hoe overtuigingen invloed hebben op je zakelijke kant. Je leert welke overtuigingen je helpen om de boodschap duidelijk over te brengen zonder verlies van gevoel en waarde. Ook krijg je je lef terug om duidelijk aan te geven wat je wel en niet wilt binnen de opvang en daarbij nog steeds een veilige en fijne omgeving vooropstelt als het gaat om kinderen.

Het is een praktische avond waar vragen stellen centraal staat in combinatie met praktische tools om stevig in je “zakelijke” schoenen te staan.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 7 juni 2019. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden doet u door het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt dan uiterlijk een week van tevoren een bevestiging per e-mail.

___________________________________________________

Aanmeldformulier

Voornaam

Achternaam

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

E-mail

Telefoonnummer

Vragen/opmerkingen