Op dinsdag 12 oktober 2021 organiseert Gastouderbureau Kind aan Huis een informatieavond over spraak- en taalontwikkeling.

Deze interactieve workshop heeft als doel te informeren over de spraak- en taalontwikkeling van het jonge kind. Daarnaast komt het signaleren van problemen in de spraak-/taalontwikkeling aan de orde en worden er een aantal handvatten gegeven om de spraak-/taalontwikkeling van het jonge kind te stimuleren. Dit alles gebeurt middels een stukje theorie, maar ook interactief door korte (ervaring)opdrachten en filmpjes.

Daarnaast is er de mogelijkheid samen in gesprek te gaan en vragen te stellen. De workshop wordt gegeven door een medewerker van Kentalis werkzaam binnen de vroegbehandeling voor jonge kinderen waarbij sprake is van een taalontwikkelingsstoornis, eventueel met bijkomende problematiek.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober 2021. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden doet u door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. U ontvangt dan uiterlijk een week van tevoren een bevestiging per e-mail.

___________________________________________________

Aanmeldformulier

  Voornaam

  Achternaam

  Straat + huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail

  Telefoonnummer

  Vragen/opmerkingen