Breinontwikkeling; samen spelen, samen delen
‘Samen spelen, samen delen.’ Deze uitspraak gebruiken we vaak als kinderen samen spelen en met name als ze allebei hetzelfde speelmateriaal willen. We willen hiermee voorkomen dat kinderen bezitterig worden en we willen ze leren om te delen. Maar als we dit tegen het jonge kind zeggen, resulteert het op de lange termijn juist in bezitterig gedrag. Hoe zit dat?

Dinsdagavond 14 mei 2024 neemt Janine van der Kooi van FierZien je mee in de breinontwikkeling van het jonge kind en het sociaal leren. Je krijgt informatie over de verschillende fasen van de breinontwikkeling en tips hoe je het samen spelen kunt begeleiden. En er is ruimte om eigen voorbeelden te delen en vragen te stellen.

Over FierZien
Janine organiseert, vanuit haar bedrijf FierZien, ouder-kindspeelgroepen voor ouders met hun kind (4-30 maanden), gebaseerd op de pedagogische visie van Emmi Pikler. Deze ouder-kindspeelgroepen zijn in Sneek, Gorredijk en Burgum. Naast de ouder-kindspeelgroepen verzorgt Janine ook lezingen en workshops in de kinderopvang, bij de mbo-opleidingen tot Pedagogisch Medewerker en bij verloskundigenpraktijken.

Praktische informatie
De informatieavond vindt op dinsdagavond 14 mei 2024 plaats in ‘De Bank’ in Burgum en is gratis toegankelijk. Je kunt gratis parkeren in de nabije omgeving. De avond start om 19.30 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

Aanmelden
Lijkt het jou interessant om hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldformulier. Je ontvangt dan uiterlijk een week van tevoren een bevestiging per e-mail.

___________________________________________________

Aanmeldformulier

  Voornaam

  Achternaam

  Straat + huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail

  Telefoonnummer

  Vragen/opmerkingen