Gastouderopvang is een bewuste keuze van ouders die het belangrijk vinden dat hun kind(eren) wordt opgevangen door een vast en vertrouwd persoon in een rustige en kleinschalige omgeving. Een groot voordeel van gastouderopvang is dat er geen wachtlijsten zijn. Het matchen van een gastouder bij uw gezin is maatwerk. We kijken niet alleen naar de locatie en beschikbaarheid, maar ook naar uw normen en waarden en uw visie op de opvoeding van uw kind(eren). Onze gastouders zijn werkzaam in heel Friesland.

Opvang door oma of opa

Uw kind(eren) lekker vertrouwd laten oppassen door oma of opa en toch profiteren van de voordelen die een erkend gastouder met zich meebrengt? Dat kan! Gastouderbureau Kind aan Huis kan ervoor zorgen dat oma of opa een erkend gastouder wordt.

Wij zorgen voor een goede begeleiding zodat er, ook na de start, een prettige samenwerking bestaat. U betaalt de oppasvergoeding en bureaukosten aan ons en oma of opa wordt maandelijks door Gastouderbureau Kind aan Huis uitbetaald. Op deze manier kunt u profiteren van kinderopvangtoeslag terwijl oma of opa lekker vertrouwd op uw kind(eren) past.

De financiële voordelen van kinderopvang bij Gastouderbureau Kind aan Huis

  • Een heldere en lage prijs
  • Volledige transparantie in de kosten voor kinderopvang
  • Geen minimum aantal uren
  • Alleen betalen voor het aantal afgenomen uren
  • Facturatie van de daadwerkelijke uren direct na afloop van de maand