Een bloedneus, schaafwond, vinger tussen de deur, splinter in de vinger, brandwond, kneuzing, een tand door de lip…. Altijd al willen weten hoe u moet handelen wanneer er zich een ongeluk(je) voordoet bij kinderen?

Bij voldoende animo organiseert Gastouderbureau Kind aan Huis een volledige cursus Eerste Hulp aan Kinderen. U leert door middel van een e-learning (in eigen tijd) en 1 praktijkavond hoe u eerste hulp verleent aan kinderen van 0 tot 8 jaar in de ruimste zin van het woord inclusief reanimatie. In aansluiting op de cursus wordt er een examen afgenomen. U ontvangt, na het slagen voor het examen, een diploma/certificaat van Het Oranje Kruis.

Cursusdata
U heeft de keuze uit de praktijkavond op donderdag 9 juni 2022 of maandag 13 juni 2022.

Kosten
De kosten bedragen € 95,00 inclusief cursusmaterialen en koffie/thee. Deze kosten kunt u volledig vergoedt krijgen van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw verzekeraar naar de voorwaarden.

Aanmelden
Ouders, grootouders, aspirant gastouders, andere belangstellenden… Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe hij/zij moet handelen wanneer er zich een ongeluk(je) voordoet. U hoeft niet ingeschreven te staan bij Gastouderbureau Kind aan Huis om deel te nemen aan de cursus.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden doet u door het onderstaande formulier in te vullen.

___________________________________________________

Aanmeldformulier

  Voornaam

  Achternaam

  Straat + huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail

  Telefoonnummer

  Vragen/opmerkingen